Cégünk egy családi kisvállalkozás, mely 20 éve dolgozik azon, hogy minél szélesebb körben betekintést adjon, a vásárlók számára, a bőrtermékek és a magyar készítésű bőrtermékek világába. A hosszú évek alatt lépésről – lépésre fejlődtünk, folyamatosan  információkat gyűjtöttünk, készítőkkel, vevőkkel beszélgettünk, így tudtunk egyre bővebb kínálattal, áruválasztékkal, örömet szerezni vásárlóinknak.

 

A szemléletünkből adódóan, olyan megjelenési lehetőségeket választottunk, a kezdetektől a mai napig, ahol mi keressük a találkozás lehetőségét az emberekkel. Ilyenek a tradicionális nagyvásárok, melyeket időszakhoz kapcsolódóan évente rendeznek meg, a bor és kézműves fesztiválok, hagyományőrző rendezvények, melyek Húsvéttól az Újbor ünnepéig tartó időszakban kerülnek megrendezésre. A termékeink jellegéből adódóan, a repertoárunkat tovább bővítik, a vadászati és mezőgazdasági kiállítások, vásárok. Az egész éves naptárunkat, a hosszú évek alatt úgy alakítottuk ki, hogy évről-évre ugyanazokon a rendezvényeken vagyunk fellelhetőek, így az évek múlásával újra és újra ismerős arcokkal, elégedett vásárlókkal találkozhatunk. Ez mindig jó érzéssel tölt el bennünket!

 

A kiállításokon vásárokon való megjelenéseink során, a bőrtermékeink sokfélesége és egyedi jellege révén, sokan kérdezik tőlünk:

 

Készítők vagyunk-e ?

Mindenkinek őszintén és büszkén felelünk a kérdésre :

-„ Kereskedők vagyunk!” 

-„Egy híd, a vásárló , készítők – gyártók  között!”

 

Úgy gondolkozunk, hogy  mindenki azt a szakmát művelje amihez ért. A híd, amit mi építünk, évek óta a bizalom hídja, a készítő és a vevő között. A vásárlókkal való beszélgetéseink, az igények felmérése, a vásárlók egyéni kívánságai, a mi közvetítésünkkel kerülnek a munkaasztalra. Büszkén mondhatjuk, több olyan bőrtermék kerül a piacra, melynek  kidolgozásában, az általunk továbbított információk, vásárlói vélemények, tapasztalatok segítettek.

 

Úgy gondoljuk, szükség van erre a kereskedelmi formára, a közvetlen kapcsolatra a vásárlókkal. Nem maradhatnak el a kötetlen beszélgetések, a kedves gesztusok, nevetések …. 

 

Kedves Látogató! 

Ez a  weboldal, valamint a későbbi webáruház is a régi kedves vásárlóink kérésére jött létre, mely egy új lehetőség a termékeink iránt érdeklődőknek arra, hogy a rendezvények között eltelt időben is kapcsolatban maradhassunk. 

 

Bízunk és hiszünk abban , hogy az elvárásoknak megfelelünk , mind a termékeink minőségében , mind a vevőink teljes körű kiszolgálásában !

 

Mindenkit várunk szeretettel rendezvényeinken, és mostantól a webes felületen is !

 

Bernadett és Antal

GRAFO-KER bt.

Powered by: Deep PC

X